Miben igazán erős a Heimdal Security?

Miben igazán erős a Heimdal Security?

A Heimdal Security intelligens kiberbiztonsági megoldásokat kínál, ezen belül a hálózati, végponti és email forgalmat is figyeli, illetve újgenerációs antivírust kínál, és lefedi a DNS, HTTP és HTTPS protokollokat is.

Az egyik leginkább figyelemre méltó és innovatív megoldást az email védelem tartalmazza. Az email biztonsági funkcióval (Heimdal Email Security) ugyanis egy kiemelkedően jó spam szűrőt és rosszindulatú kártevők elleni védelmi rendszert kaphatunk, amely több email biztonsági vektort tartalmaz, mint bármely más platform, ami jelenleg fellelhető a piacon. A Heimdal Email Fraud Prevention pedig figyelmeztet az email-es csalási kísérletekre, üzleti emailekhez kapcsolódó visszaélésekre is, tehát ez is egy rendkívül modern és hasznos védelmi rendszer. A vírusvédelmi rendszer pedig többek között rendkívül hatékony tűzfal technológiát képvisel.

Összességében a Heimdal Security egy nagyon összetett fejlesztés, amely a piacon elérhető legmodernebb technológiát alkalmazza, így biztonságosabbá teszi az üzleti levelezést, figyelmeztet az esetleges visszaélésekre, csalási kísérletekre, amelyekre sajnos manapság nagyon gyakran láthatunk példákat.