A fenntarthatóság és a szemléletformálás jegyében épült élménypark Pécs mellett

A fenntarthatóság és a szemléletformálás jegyében épült élménypark Pécs mellett

A turizmus hazánk egyik legjobban fejlődő ágazata volt az elmúlt évekig. Ami viszont már kevésbé pozitív tény, hogy sajnos a környezetre gyakorolt negatív hatása is kiemelkedő a szektornak. Éppen ezért üdvözlendő minden olyan új fejlesztés, amely figyelembe veszi a fenntarthatósági szempontokat is.

Zsuffa Ákos turisztikai szakember a jelenlegi trendek figyelembevételével álmodta meg a Pécs melletti Pogány településen megnyílt új élményparkját. Zsuffa Ákos turizmus projektje azért is különleges, mert az élménypark fogadóépületében a szemléletformálás is helyet kap, ami egyedinek számít a hazai turisztikai beruházások között.

Zsuffa Ákos az átadón elmondta azt is, hogy a fejlesztés nem ért véget, hanem további új szolgáltatásokkal tervezik bővíteni a parkot, amely hozzájárulhat a régió turisztikai vonzerejének növeléséhez. A felnőttképzés és humán fejlesztés területén is jártas szakember az üzleti célú turizmusra is gondolt, hiszen a komplexumban helyet kapott egy 40 férőhelyes konferenciaterem is.