Nagy Hajnal Csilla kortárs, díjazott alkotásai

Nagy Hajnal Csilla kortárs, díjazott alkotásai

A kortárs szerzeményekben legyen az verses vagy regénybe foglalt történet mindig megjelennek a szerzőre ható környezeti ingerek. Mai, rohanó világunkban pedig van belőlük elég. A Scolar Kiadó megalapulása óta csakis a saját értékrendjébe illeszkedő műveket ad ki, a trendek és felkapott írások helyett. Szerencsére a kiadónak állandóan van lehetősége számos fiatal magyar tehetség műveiből válogatni.

Nagy Hajnal Csilla szlovákiai magyar kortárs író, költő eddig két művét jelentette meg. Mindkét szerzeménnyel sikereket ért el, többek között Makói Medáliák és Móricz Zsigmond irodalmi ösztöndíjban is részesült.

Bemutatkozó verseskötete a Miért félünk az őrültektől? címmel, második, regény formájában megírt könyve pedig 2021-ben Hét címmel. E szám a mesékben, mondákban is nagy jelentőséggel bír, most a regény cselekménye hét ember egy hetét meséli el. A 21. századi kiüresedés központ témája mellett a szereplők a kapcsolódásra való képtelenséggel és ürességgel küzdenek, történetük néha jobban néha kevésbé, de összefonódik.