A női harmónia kézikönyve

A női harmónia kézikönyve

A nőiség rejtelmeiről könyvek ezrei jelentek meg az évszázadok során, mégis akad még említésre méltó mondanivaló a témában. Mai, rohanó világunk nem kedvez a test-lélek-szellem harmóniájának. A nőkre háruló ezernyi feladat és elvárás és a folytonos túlhajszolás sokaknál már tüneteket is produkál.

A Szarvas Nikolett Diána és Csuday Dóra szerzőpáros nemrég megjelent könyve azoknak szól, akik odafigyelnek magukra. A természetgyógyász a családban sorozat második kötete a női ciklusokról és arról szól, hogyan tudjuk visszaállítani az elveszettnek hitt harmonikus egységet. A két szakértő szerző természetgyógyász, fitoterapeuta és jógaoktató képesítésekkel is rendelkezik. Hasznos, a mindennapokba is beépíthető tippeket és szemléletmódot adnak át.

A kiadvány segítséget nyújt, hogyan gyógyítsuk magunkat a természet gyengéd eszközeivel és hogyan hat a mozgás a test különböző folyamataira. A leghatékonyabb gyógymódok, a hatha jóga, vitaminok, illóolajok és gyógynövények könyv formájában való ismertetése.