Mit érdemes tudnia egy korszerű tetőablaknak?

Mit érdemes tudnia egy korszerű tetőablaknak?

Az emelettel rendelkező házak tetőtereinek kialakítása odafigyelést és szakértelmet igényel. A megfelelő szigetelés kulcsfontosságú, ahogyan a ferde falsíkokra beépített profi nyílászárók is.

Ma már koránt sem elég, ha egy tetőablak ellátja az alapvető funkcióit. Azon felül, hogy nem esik be rajta az eső és fényt enged a szobába, a mai kor speciális elvárásainak is meg kell feleljen.

A jelenlegi energiaválság felnagyította a maximális szigetelés iránti kívánalmakat. Ajánlott minimum kettő, de inkább három rétegű üvegezéssel és UV szűrővel ellátott típusokat választani. Jó, ha huzat elleni plusz tömítéssel és extra hőszigeteléssel ellátott a termék. A használat kényelmét fokozhatják különböző bevonatok, melyek az esőzajcsökkentést, hangszigetelést és a könnyű tisztítást segítik elő. Idősek számára vagy nagy magasságokban az ablakok távvezérlése is megoldható. A fából és műanyagból készült fajták egyaránt kiváló minőséget képviselnek, így az anyag tekintetében nem kell kompromisszumot kötnünk.