Szorongásra ezt adom a macskámnak

Szorongásra ezt adom a macskámnak

A sziámi macskám évek óta nagyon félős, és szorulással is küzd. Többször volt már olyan, hogy állatorvoshoz kellett vinnem, mert olyan erős szorulása volt, hogy nem tudott magától üríteni, és erős fájdalmai voltak. Ilyenkor az állatorvos beöntést alkalmazott, amihez a cicát először be kellett nyugtatózni.

Kérdeztem több állatorvost is már az idők során, hogy mit tegyünk ez ellen, mert visszatérő a probléma. Javasolták a lazac olaj adagolását, de azt egy idő után megunta, nem ette meg az ételt, amire rátettem. Maláta pasztát is vettünk, de az egyik fajtát nem is fogadta el, több másik fajtát is kipróbáltam, de az sem oldotta meg tökéletesen a gondot. Mondták, hogy valószínűleg a szorongással függ össze nála, sajnos nem szereti, amikor a gyerekek otthon hangoskodnak.

Most olvastam a CBD olaj állatoknak kifejlesztett változatáról, hogy macskák részére is létezik ilyen szer. Ez csökkenti a fájdalmat, az esetleges gyulladást, és a szorongást is enyhíteni tudja. Most egy hete adagolom neki a cseppeket, napi 1x 2 –t, és nagyon kíváncsi vagyok a hatására.