Személyzeti menedzsment biztos kézben

Személyzeti menedzsment biztos kézben

Akár kicsi, akár nagy cégről legyen is szó, a sikeres működés egyik alapja a megfelelő emberi erőforrás megléte. A humán erőforrással foglalkozó belső részlegek tevékenysége tehát nagyon fontos a vállalati struktúrában. Bárhol, és bármikor előfordulhatnak azonban olyan időszakok, amikor szakmai támogatásra lenne szükség. Ezekben az esteben javasolt professzionális szakértőhöz fordulni.

A Jobtain Kft. majd két évtizedes fennállása alatt tett szert tapasztalataira a magyar munkaerőpiacon. A munkaerő kölcsönző cég közvetítéssel és egyéni HR tanácsadással is foglalkozik. Bármilyen céges HR probléma merül fel, a Jobtain nagy valószínűséggel mindenre tud megoldást nyújtani. 

Teljes körű HR megoldásai lefedik a hatékony toborzást és a teljes körű ügyintézést. Belföldi vagy külföldi munkavállalók kérdésében egyaránt hiteles, korrekt és nem utolsó sorban tökéletesen törvényes szolgáltatásokat kínál. A kapcsolatfelvétel gyors és könnyű. Az érdeklődés a honlapjukon található rövid űrlap elküldésével is elindítható.