Segítség, ha elakadtunk ez EU-s pályázatok útvesztőjében

Segítség, ha elakadtunk ez EU-s pályázatok útvesztőjében

Az Európai Unió bőséges pályázati forrást biztosít, számtalan célra. Azonban egyáltalán nem könnyű ezeket a forrásokat megszerezni. Ha szakszerű segítséget keresünk, a Learning Innovation jó választás lehet, ugyanis a szervezet szerteágazó tevékenységi körének része a pályázati tanácsadás, pályázatírás is. Ezért, ha egy eu-s pályázathoz tanácsadó cég szakmai segítségét szeretnénk igénybe venni, akkor rájuk biztosan számíthatunk.

A Learning Innovation a pályázatírás mellett marketing és üzleti tanácsadással, projekt menedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel is foglalkozik, így sokféle módon tudja támogatni a hazai vállalkozásokat.

A cég rendelkezik IFKA minősítéssel is, amely garancia a megbízhatóságra és a magas szakmai színvonalra. Ez természetes is, hiszen már a megalakulás óta a partner központúságot és a magas szakmai színvonalat helyezik előtérbe. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, és mint a hazai gazdasági élet aktív szereplője, sokféle módon támogatja a hazai vállalkozások fejlődését.