Mit tehetünk, ha nem jön a baba?

Mit tehetünk, ha nem jön a baba?

A Termékenység kézikönyve Szarvas Nikolett Diána biomérnök egyik legismertebb műve, amelyben a gyógynövények alkalmazásában megszerzett évtizedes tapasztalatait felhasználva ad testi és lelki segítséget a gyermekre vágyó pároknak. 

Nem csak a gyógynövények és gyógynövényes készítmények, hanem a méhészeti termékek, vitaminok és ásványi anyagok gyakorlati alkalmazását is bemutatja. Mindezek azért fontosak, mert hozzájárulnak a megfelelő nemi, hormon-, ideg-, emésztő- és immunrendszeri működéshez. A könyvből azok a mozdulatok, ászanák és helyes légzéstechnikák is elsajátíthatóak, amelyek segítenek a hormon- és az idegrendszer egyensúlyának kialakításában, megtartásában, ezzel támogatva a termékenységet.

A szerző biomérnök végzettsége mellett természetgyógyász képesítéssel is rendelkezik, valamint végzett fitoterapeuta és hatha jógaoktató is. Cikkei először a www.herbclinic.hu weboldalon jelentek meg, ezután érkeztek a Természetgyógyász a családban című sorozat tagjai, amelyek közül a Termékenység kézikönyve a sorozat harmadik kötete az Édesanyák kézikönyve és a Nők kézikönyve után.