Mikor érkeznek a repülő autók?

Mikor érkeznek a repülő autók?

Ha a Vissza a jövőbe filmekből indulunk ki, akkor bizony már repülő autókkal kellene közlekednünk, és bár vannak is ebbe az irányba mutató kezdeményezések és fejlesztések, egyelőre úgy tűnik, attól még messze vagyunk, hogy mindez mindennapos legyen. De vajon tényleg ilyen lesz a jövő autója?

A Brain Bar és az Index közös podcast sorozatának következő részében Nagy Ildi és Baranyi Marci azt a kérdést fogják megvitatni, hogy milyen autókra lehet számítani a jövőben? Vendégük a következő Ott vagyunk már? epizódban Várkonyi Gábor autóipari szakértő lesz, aki gyermeki lelkesedéssel, de egy matektanár realitásával beszél a jelen fejlesztéseiről és a jövő autójáról. Minden érdekességet megvitatni, illetve az is kiderül, hogy mennyi reális esélye van annak, hogy pár év múlva ne az utakon, hanem a levegőben közlekedve jussunk el a munkahelyünkre. Az új részt hétfőn találják meg az Index oldalán.

Az Ott vagyunk már? minden epizódja egy kis szeletet emel ki a jövő folyamatosan alakuló tortájából, majd ezeket rágja körül.