Melyiket válasszuk a számos lehetséges projekt közül?

Melyiket válasszuk a számos lehetséges projekt közül?

A bőséges pályázati források és sokféle pályázati lehetőségek miatt sok vállalkozás érezheti úgy, hogy nehéz választani, mibe is fogjanak, milyen területen pályázzanak és milyen projektet indítsanak el, amelyik a legnagyobb hozzáadott értékkel bírhat a vállalkozás számára.

Ezt a problémát úgy lehet kiküszöbölni és a lehetséges opciók között jól dönteni, hogyha felvázoljuk, mely projektek milyen előnyökkel járhatnak, mennyire releváns, időszerű a megvalósítás. A választási lehetőségek közül segít eldönteni a megfelelőt a projekt generálás folyamata, amelyben a Learning Innovation szakmai csapata nyújthat segítséget. A szervezet otthonosan mozog a pályázatírás, projekt menedzsment területén, így gyakorlati tanácsokat tudnak adni a partnereknek.

A Learning Innovation több, mint 20 éve tevékenykedik elsősorban a felnőttképzés, projekt menedzsment, marketint, szervezetfejlesztés területén, így komoly szaktudással tudja segíteni a hozzá forduló partnereket. A rendelkezésre álló információk alapján fejlesztési tervet készítenek, a pénzügyi, jogi, szervezeti lehetőségek figyelembevételével pedig javaslatot tesznek a projektkoncepcióra.