Egyre több alkalmazás költözik a felhőbe

Egyre több alkalmazás költözik a felhőbe

Ami néhány éve még újdonságnak számított, az mára egyre inkább megszokott: egyre több alkalmazás érhető el a felhőben. A korábbi bizalmatlanság helyett mára egyre praktikusabbnak találjál a cégek és a magánszemélyek is a felhős megoldásokat.

Hiszen nem kell programokat telepíteni a számítógépre, és bármikor elérhetőek az adataink akárhol is vagyunk épp a világban. Az adatok és alkalmazások irodai tárolása többé nem jelent korlátokat. Ez pedig nem csak kényelmet, hanem biztonságot is nyújt, hiszen az adatvesztés kockázata lényegesen kisebb, hiszen nem az irodai eszközökön tároljuk őket, hanem a felhőben.

A Kvazar.cloud felhős szolgáltató a hazai felhős piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft indirekt partnere. A Kvazar-on keresztül számos felhős megoldást érhetünk el, mint például a Microsoft Azure, illetve a Microsoft 365 alkalmazások. A felhős megoldások térnyerésével megnő azoknak az IT szolgáltatóknak a szerepe, akik megfelelő termék támogatást és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot tudnak biztosítani arra az esetre, ha bármilyen kérdés felmerülne, a Kvazar pedig kiemelkedő ezeken a területeken.