Jobtain, a professzionális szereplő a hazai munkaerő kölcsönző cégek között

Jobtain, a professzionális szereplő a hazai munkaerő kölcsönző cégek között

A Jobtain egyike azoknak a hazai vállalkozásoknak, amelyek nagyvállalatok számára egyszerűsítik le akár több száz munkavállaló egyidejű toborzását és kiválasztását. A cég fő profilja a munkaerő kölcsönzés, amely rendkívüli módon képes csökkenteni a megbízó vállalat számára a munkaerő felvétellel járó feladatokat és adminisztrációt.

De miért előnyös ez egy álláskereső számára? A Jobtain megszűri a munkáltatókat, és olyan megbízható, stabil, tőkeerős vállalatok állásajánlatait közvetíti, ahol nem kell aggódnunk, hogy kifizetnek-e vagy hogy megszűnik az adott cég, és vele a munkahelyünk. Másik előnye, hogy gyorsan tudunk náluk jelentkezni egy adott állásra, hiszen csak néhány adat megadására van szükség, és máris bekerülünk adatbázisukba.

A Jobtain szakmai hozzáértését a munkaerő közvetítés területén számos ügyfél pozitív visszajelzése támasztja alá. A Jobtain vélemények méltatják az emberséges, empatikus hozzáállást, amellyel segíti az álláskeresőket. A cégek részéről pedig a hatékony és professzionális toborzási, kiválasztási folyamat a leggyakoribb visszajelzés.