Felnőttképző vállalkozás IFKA minősítéssel

Felnőttképző vállalkozás IFKA minősítéssel

Ma már egyre többen felismerik az élethosszig tartó tanulás fontosságát, hiszen folyamatosan lépést kell tartanunk a tudásunkkal a folyton változó világban, hogy megőrizzük versenyképességünket a munkaerőpiacon.  

Ehhez nyújthat segítséget a felnőttképzés.  A Learning Innovation IFKA minősített felnőttképző cég, amely több, mint 20 éve jött létre és humán területen tevékenykedik. Felnőttképzés szolgáltatásai között számos képzést, valamint pedagógus-továbbképzést is találunk. Ezen felül pedig minősített egészségügyi- és szociális képzéseket is szerveznek. A felnőttképzés mellett sokrétű üzleti tevékenységével támogatja a vállalkozásokat, hogy hosszú távon is sikeresek maradjanak a piacon: innovációs fejlesztésekkel, üzleti tanácsadással, tartalom- és szervezetfejlesztéssel is foglalkoznak. 

A szervezet tevékenységének középpontjában az indulástól kezdve a partnerközpontúság és a képzések magas szakmai színvonalon történő megvalósítása áll. Ezt tanúsítja a több, mint 1500 lezajlott képzésen részt vevő 24 ezer elégedett résztvevő.