Felnőttképzéssel a sikeres karrierváltásért

Felnőttképzéssel a sikeres karrierváltásért

Sokan szeretnének új szakmát tanulni, akiknek a jelenlegi munkájuk már nem jelent elég nagy kihívást, vagy úgy gondolják, hogy egy másik területen jobban lehet keresni.

Ilyenkor érdemes lehet felnőttképzésekben gondolkodni, mert ezeken a képzéseken viszonylag gyorsan lehet használható tudást szerezni, amivel azután sikeresen pályázhatunk meg egy új állást. Szerencsére bőséges kínálatból válogathat, aki felnőttképzés iránt érdeklődik, azonban nem mindegy melyik céget választjuk, hiszen csak a minőségi képzésekre érdemes időt és pénzt fordítani.

A Learning Innovation egy IFKA minősített felnőttképző cég, ami garanciát jelent a kiváló színvonalra és magas minőségre. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja, és mint ilyen intézmény, egyfajta összekötő kapocs a hazai üzleti közéletben, amely hidat képez a kereslet és a kínálat között a hazai gazdasági életben. Az általa minősített cégek egytől egyik magas minőségű szolgáltatást nyújtanak, függetlenül attól, hogy milyen iparágban tevékenykednek.