Egyes GINOP fejlesztési források továbbra is elérhetőek

Egyes GINOP fejlesztési források továbbra is elérhetőek

Számos pályázati lehetőség elérhető KKV-k és nagyvállalatok számára is, amiket a Széchenyi Terv 2020 keretében hirdetett meg Magyarország Kormánya. Az egyik Ilyen program a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), melynek keretében többféle alprogram tartalmaz pályázati lehetőségeket hitelek, kockázati tőke és fejlesztések témakörben. 

Aki szeretne igénybe venni ilyen pályázati forrást, az legjobban teszi, ha minősített pályázatíró cégek közül választ partnert, akik már keresztülmentek egy átvilágításon és minősítési eljáráson. Azon cégek, melyek megfelelnek többek között a megbízhatóság, számottevő piaci múlt, tapasztalt és naprakész szakértők kritériumainak, elnyerik az IFKA által adományozott minősítő tanúsítványt.

A Modern Mintaüzem Program (www.modem4.hu) az ügyfél regisztrációt követően egy önértékelő kérdőívet tölt ki, majd kiválasztja a megcélzott szolgáltatásokat, ezután szakértői támogatással elkészíti és benyújtja a fejlesztési tervet, mely szükséges a támogatás igénybevételéhez.