Ti hová utaznátok szívesen?

Ti hová utaznátok szívesen?

Utazni szinte mindenki szeret, hát még együtt a szerelmével. És mi mástól jön meg a kedvünk igazán, mint akkor, ha kapunk néhány tuti tippet, merre induljunk el. Lélegzetelállító fotók, érdekes leírások, titkos helyek, ahová legszívesebben már most azonnal elindulnánk. Nos, ha kezedbe veszed a Bakancslista párban című könyvet, épp így fogsz érezni Te is… 

Főleg, hogy ez a kötet ezúttal a páros utazásokról szól, és naná, hogy a legjobb kettesben útra kelni, és együtt felfedezni a világ legszebb helyeit. Inspirációból egész biztosan nem lesz hiány, ezt garantálhatjuk. Érsek-Obádovics Mercédesz új könyvében mindent megtett, hogy bizonyítsa: a világ telis tele van csodákkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzétek őket! 

A közös élmények erősítik, elmélyítik a kapcsolatot, és hatással vannak a jelenére és jövőjére. Ismerjétek meg együtt a világot, induljatok útnak kettesben: a Bakancslista párban – Életre szóló kalandok szerelmeseknek, volt szerelmeseknek és leendő szerelmeseknek című könyvből fantasztikus ötleteket meríthettek közös kalandjaitokhoz.