Hogyan nyújthat még többet egy állásközvetítő cég az ügyfelei számára?

Hogyan nyújthat még többet egy állásközvetítő cég az ügyfelei számára?

Tudtad, hogy a Jobtain nem csupán az ideális munka megtalálásban segít? A 2004 óta működő munkaerő kölcsönzéssel- és közvetítéssel foglalkozó magyar vállalat elsődleges célja, hogy hatékonyan összekösse a munkaerőhiánnyal küzdő cégeket a dolgozni vágyókkal. Emellett viszont nagy hangsúlyt fektetnek az érdeklődők és a munkakeresők felkészítésére is.

A legtöbb állásportállal szemben a Jobtain nem csak a piac legjobb munkakínálatát nyújtja, hanem egyéni szinten is törődik a hozzá forduló ügyfelekkel. A megfelelő tájékozottság alapvető fontosságú a legideálisabb pozíció megtalálásban, így a Jobtain honlapján több, mindenkit érintő cikket is olvashatunk.

Mennyi szabadság jár nekünk, mik a munkáltató kötelezettségei, milyen törvény vonatkozik a külföldi munkavállalókra? De képbe kerülhetünk a családosokat érintő lehetőségekről, például mikor és mennyi állami támogatás vehető igénybe vagy mekkora a gyermekek után járó adókedvezmény? A hasznos bejegyzésekben többek között ezekre is választ kaphatunk.