Győr környékén keresel állást?

Győr környékén keresel állást?

A Jobtain a legnagyobb hazai nagyvállalatokkal áll kapcsolatban, így első kézből értesülhetsz akár több száz állásajánlatról is. Hiszen ezek a nagy cégek folyamatosan toboroznak munkaerőt az ország egész területén, így Győrben is.

Győr az ország egyik ipari központja, így nem csoda, hogy a városban és vonzáskörzetében folyamatosan vannak nyitott pozíciók. A győri munkák többsége a termelésben érhető el, de akadnak diákmunkák, alkalmi munkák is, de akár a vendéglátás területén is találni nyitott pozíciókat. Számos pozíciót azonnali kezdéssel hirdetnek meg, így aki rövid időn belül munkába tud állni, annak is van miből válogatnia. 

Az állásajánlatok böngészése esetén érdemes arra is figyelni, milyen extra juttatásokat kínálnak. Sok cég például utazási költségtérítéssel vagy kedvezményes szálláslehetőséggel csalogatja az új munkaerőt. Ezek az ajánlatok főleg akkor nagyon kedvezőek, ha megtetszik egy győri állás, és az ország másik végén laksz, hiszen ilyenkor nem kell rengeteg pénzt költeni utazásra, albérletre.