Éves eredmények egészségmegőrzési szempontból

A tavalyi év számomra egészség szempontjából több újdonságot is tartogatott. Sikerült eljutnom egy alapos kivizsgálásra, melynek keretében laborvizsgálat, mammográfia, fogászati szűrés, hasi ultrahang és EKG vizsgálat is történt. Így megbizonyosodhattam róla, hogy nagy bajom egyelőre nincs, megnyugtató a tudat, hogy nincs nagy változás a legutóbbi alkalom óta, ami sajnos már jó öt éve volt.

A vérszegénységem kezelésére erős vastartalmú tablettát kaptam, amit 3 hónapig kell szednem. Már két hónap után éreztem, hogy életerősebb vagyok, nem fogy ki a levegőm futás közben olyan hamar, mint korábban tapasztaltam.

Ízületi fájdalmakra elkezdtem szedni egy többek által jónak mondott porcépítő kapszulát, mert a rendszeres sport és az ülő munka együttesen eléggé megterheli a hátamat, gerincemet. Alvási nehézségekre elkezdtem szedni egy új szert, mert olvastam, hogy a CBD olaj vásárlás és napi használat segít a stressz kezelésében, és pihentető alvást biztosít. 3 gyermek és egy induló vállalkozás mellett pedig igazán elmondhatom, hogy van stressz az életemben!