Az átlagosnál sokkal gazdaságosabbak a Magnus Aircraft szuperkönnyű kisrepülői

Az átlagosnál sokkal gazdaságosabbak a Magnus Aircraft szuperkönnyű kisrepülői

A repülés teljesen új dimenziókat nyithat 

Bár koronavírus-járvány rendesen átírta a korábban megszokott életünket, azonban ahogy kezdünk visszatérni a régi szokásainkhoz, úgy egyre inkább kezdünk utazgatni is a világban.

Kétségtelen, hogy ennek az egyik leggyorsabb és egyben legkényelmesebb módja a repülés. A Magnus Aircraft magyar repülőgépgyár célja megváltoztatni azt, ahogyan az emberek a repülésre gondolnak. Egyedi, funkcionális repülőgépeket alkotnak, magyar repülési tradíciókra és modern technológiákra építve, amelyek így egyszerre biztonságosak, vonzóak és gazdaságosak. Ennek köszönhetően egyre szélesebb körben lesz elérhető a repülés élménye, így megannyi úti cél is sokkal egyszerűbben megközelíthető lesz. A repülőgépeket és a szolgáltatásokat egyaránt úgy fejlesztik, hogy az ügyfeleket a legmegfelelőbben tudják kiszolgálni.

A cég célja stabil és pilótabarát repülési tulajdonságokkal rendelkező, gépek építése, melyek repülési teljesítménye, gazdaságossága és repülési biztonsága meghaladja a jelenlegi modellekét, és ugyanakkor környezetbarát kialakítása is kiváló.